Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

Белите цветове

Има три основни бели цвята: топло бяло, дневно /чисто/ бяло и студено бяло.

Топло бяло

Топлото бяло се отнася към обикновения жълт/топъл цвят. Това осветление е най-подходящо за фоайета, коридори, спални и общи помещения за отдих и почивка.

Дневно бяло

Дневното бяло е най-чистата и директна бяла светлина. Този тип светлина се използва основно в търговски площи – типичната „бяла” флуоресцентна светлина, срещана в производството, магазини и паркинги.

Студено бяло

Студеното бяло е светлината, която излъчва леко синеещ оттенък. Този тип светлина подобрява способността ни да виждаме контрастно. Подходяща е за болнични заведения, изложения, офиси, ателиета и др. 

Виж Цветната температура

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com