Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

LED интериорно осветление

Научно доказано е, че повече от 80% от информацията, която получаваме от заобикалящата ни среда, получаваме чрез зрителното ни възприятие. Поради тази причина е много важно правилно да се проектира интериорното осветление. ЛЕД КОРЕКТ ЕООД предлага осветителни решения, които напълно съответстват на съвременното търсене и тенденции, и осигуряват нисък разход за електроенергия без намаляване на качеството на светлината.

Когато говорим за интериорно осветление, е важно да излезем от общото понятие и да разгледаме нагледно потенциала му. В наши дни този тип осветление прави истинска революция в жилищните пространства, магазините, офисите, ресторантите и т.н. LED осветлението предлага голямо разнообразие от решения – факт, който прави възможно адекватното осветяване на интериора. В повечето случаи интериорното осветление не се ограничава до малко на брой източници на светлина. Често то е сложна система от осветителни тела, които в комбинация създават оригинално осветяване на една или друга част от интериора.

Интериорното осветление изпълнява множество различни функции. Обикновено най-много внимание се обръща на неговото функционално значение. От тази гледна точка е много важно осветителната система да е максимално ефективна и рационална, в противен случай може да се стигне до излишно разходване на електроенергия, например.

Следващата функция, с която трябва да се съобразим при организиране на интериорното осветление, е неговата естетичност. Осветлението в дома, например, не може да бъде в разрез с общия дизайн на помещенията. То трябва да следва стилистиката на различните елементи в интериора или пък обратното. В същото време внимателно подбраните и проектирани осветителни тела и системи могат да внесат напълно ново цялостно впечатление за пространството.

Ако приемем естетичността като храна за очите, трябва да обърнем внимание и на факта, че светлината и цветовете оказват непосредствено емоционално въздействие върху обитателите на помещението – т.е. тя въздейства като храна за ума и душата ни. В зависимост от интензивността на светлината, както и от оттенъците емоционалното въздействие може да бъде както вдъхновяващо и енергизиращо, така и натоварващо и затормозяващо. Освен това интериорните дизайнери са категорични, че с един правилно подбран цвят можем да направим едно помещение да изглежда по-голямо, по-високо, по-свежо или пък, обратно, по-малко, по-ниско и по-тягостно.

Ползите от правилно проектираното осветление не свършват до тук. Благодарение на професионалната помощ и опита на експерти в LED осветлението, можете да придадете акцент на характерни особености в интериора или пък да замаскирате недостатъци. Популярни решения в такива казуси са декоративните осветителни елементи и специално подбраните ефекти и осветителни тела.

ЛЕД КОРЕКТ ЕООД предлага богат набор от светлинни решения. Нашите специалисти притежават опита, който им позволява да създадат всяко, дори и най-смелото решение за интериорно осветление, изпълнено в различни стилове.
При създаването на осветително решение е много важно да се постигне баланс между практическите нужди и визуалните светлинни ефекти.

ЛЕД КОРЕКТ ЕООД предлага услуги, включващи проектиране на интериорното осветление, доставка и монтаж.

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com