Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

LED осветление в кухнята

Отдавна отмина времето, когато осветлението на кухненското помещение се състоеше от едно осветително тяло, монтирано в средата на тавана. Днес все по-популярно става зонирането на осветлението. С помощта на правилно разположени осветителни тела може да разделите кухнята на функционални зони, създавайки общо и насочено осветление.

Светодиодни лампи за осветяване на кухни

За да постигнете ефектно осветление в кухнята, на помощ идват светодиодните лампи. Те са с различни размери и са подходящи за монтаж където ви хрумне. С помощта на светодиодни лампи може да създадете комфортна работна зона, осветявайки работния плот, мивката и готварската печка и т.н. Светодиодните лампи често се монтират в кухненски шкафове. Този тип подсветка е не само удобна и практична, но и изключително красива.

Осветлението на кухнята с помощта на светодиоди позволява да се създаде индивидуален дизайн. Големият набор от цветове и възможността те самостоятелно да се променят позволяват да се осъществи всеки замисъл на автора. Освен промяна в цвета на светене, светодиодите позволяват и регулиране на яркостта. Като вземем предвид и че светлината от светодиодите е много близка до слънчевата, кухнята ви ще се озари в приятни за очите багри.

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com