Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

LED осветление в магазини

Защо е важно осветлението в магазина?

В съвременната конкурентна пазарна среда търговците се налага да удовлетворяват възможно най-добре желанията на купувачите, но наред с това разполагат и с набор от възможности за промотиране на продуктите си. Правилното и качествено осветление е необходимост и предимство за всеки магазин, който държи да е на ниво. Адекватното осветление на магазина, щандовете, витрините и продуктите може рязко да повиши обема на продажбите. Осветяването на хранителни продукти, дрехи, обувки, битова техника, стъкло, бижута е специфично във всеки един от изброените случаи, тъй като всички те имат особености.

Затова когато става дума за избор на осветителни тела, доверете на опита на ЛЕД КОРЕКТ ЕООД.

Съвременни решения за LED осветление в магазини

Днес водещите магазини залагат на употребата на разнообразие от светодиодни осветителни тела: за вграждане, модулни, висящи, на релса, насочени прожектори с подходяща цветна температура /К/ и индекс на цветопредаване /CRI/.

Осветителни тела на релса – използват се за акцентиране върху продукта и отделяне на обособена зона. Представляват система от шини, от които се сглобавят различни конфигурации. Осветителните тела се монтират върху шините и се насочват в желаната посока.

Осветителни тела за вграждане – предназначени са за основно, а в някои случаи и за акцентиращо осветление.

Модулни осветителни тела – произвеждат се от алуминиев профил и с помощта на аксесоари се постигат различни по форма и размери конструкции. Създават равномерно основно осветление.

Висящи осветителни тела – създават основно и забелязващо се осветление. Окачат се на тавани. Може да завършват с абажур, прожектор и др.


Осветяване на витрини – светодиодните лампи, ленти и алуминиеви профили се използват широко в осветяването на витрини с бижута и часовници като подчертават изработката и им придават неповторим блясък.

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com