Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

LED осветление в офиса

Съвременните стандарти за добри условия на труд на работещите наложиха по-внимателното вникване в същността на темата. Като се позамислите, поне 1/3 от деня ви минава на работното място. Предвид факта, че отдавна работното място не е свързано с полето, а със седенето на стол в стая с четири стени, достъпът до светлина и осветяването на помещенията се превърна в основна задача за интериорните дизайнери. Научно доказано е, че правилният подбор на цветове и осветление повишава работоспособността на служителите. Наскоро изготвена статистика пък сочи, че неправилното осветление в офиса понижава работоспособността с до 30%.

В наши дни максимално до стандартите за осветление на работните места се доближават светодиодните лампи. Те излъчват мека и равномерна светлина без трептения, позволявайки дълъг престой на работното място без дискомфорт за очите. Освен това може индивидуално да се регулира яркостта на осветлението в зависимост от метеоролигичните условия навън и часовия диапазон.

Плюсовете на светодиодното осветление са много. Ще ви споделим още няколко. Например, то е екологично безопасно. Този тип лампи не излъчват ултравиолетови и инфрачервени лъчи и не съдържат вредни вещества. Поставяйки светодиодно осветление в офиса, икономисвате с до 70% електроенергия. Лампите имат дълъг срок на експлоатация – повече от 40 000 часа, като осигурявате непрекъснат процес на работа без необходимост от подмяна на изгорелите лампи. Освен това светодиодите работят напълно безшумно.

Кратката равносметка сочи, че светодиодното осветление по характеристики се доближава максимално близко до естествената слънчева светлина, поставянето му в офиса ще доведе до увеличаване на трудоспособността на служителите, ще намалите разходите за електричество и ще създадете благоприятна атмосфера за работа и просперитет. Следва въпросът – Какво още чакате? Ако имате още въпроси за ползите и възможностите на светодиодното осветление или пък искате да направите запитване за проект, свържете се с ЛЕД КОРЕКТ ЕООД.

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com