Call us

skype

viber-icon

sales@ledcorrect.com

LED осветление за заведения

В наши дни интериорното осветление на ресторанти, барове и клубове е едно от водещите направления в дизайна на развлекателните заведения. То играе важна роля, тъй като позволява да се създаде комфортна атмосфера за отдих по всяко време на денонощието.

ss 2415

ss 2308

ss 2275

132534302051

132534308245

132534303920

nfs2

nfs5

nfs11

галерия 1 галерия 2 галерия 3

Яркост. LED осветлението в дизайна на съвременните модерни нощни клубове и заведения е особено актуално. Този тип пространства не разполагат с други източници на светлина освен изкуствената. Възможностите на светодиодното осветление доставят необходимото количество светлина и яркост.

Чар. Всеки един детайл в обстановката - маси, тавани, стени, барове, може да бъде превърнат в запомнящ се акцент с помощта на многообразието от възможности, които предлага LED осветлението.

ЛЕД КОРЕКТ ЕООД извършва услуги в областта на LED осветителните решения. Специалистите ни разполагат с богат опит и амбиции да въвеждат в проектите си най-новите тенденции в светодиодното осветление. Доверявайки ни се, вие си гарантирате екип, който ще проектира желаното от вас осветление. Освен това ще ви посъветва и ще ви въведе във възможностите на LED осветлението и потенциала на проекта ви.

ЛЕД КОРЕКТ ЕООД съща така се наема със задачата да достави, монтира и обслужва избраното от вас оборудване.

Защо LED?

Спестявате от 50% до 90% електроенергия

Виж с колко на "Сравнение на източниците на светлина"

Безопасни за употреба

За разлика от флуоресцентните крушки, LED осветлението е безопасно за околната среда, тъй като не съдържа меркурий или други токсини.

Без ултравиолетови лъчи

LED източниците на светлина не излъчват ултравиолетови лъчи, което означава, че светлината щади кожата и дрехите, и не привлича насекоми. LED осветлението е идеално за осветяване на музейни експонати и творби на изкуството.

Студени на допир

LED крушките не излъчват големи количества топлина, което ги прави студени на допир и идеални за осветяване на мебели и обекти, които са чувствителни към топлина.

Надеждност

LED източниците на светлина са едни от най-устойчивите на вибрации и удари.

Дълъг експлоатационен период

Светодиодните лампи имат от 10 до 100 пъти по-дълъг период на експлоатация от другите осветителни тела. Може да работят 10-20 години без подмяна и допълнителни разходи.

Динамичност и разнообразие

LED източниците на светлина са лесно програмируеми. Изберете яркост на светене, ефекти и цветове по свое желание.
next
prev
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com